Ofte spurte spørsmål

Vil jeg bli kredittsjekket?

Ja, men ikke av Finsa.no. Lånegivere og leverandører av andre produkter som vi gir din informasjon til (med din tillatelse) vil foreta søk på kreditthistorikken din og via kredittinstitusjoner.

Vil jeg få det beløpet jeg spurte om?

Beløpet som en utlåner tilbyr deg er avhengig av hvor mye du har råd til å betale tilbake, hvis du er en huseier eller leietaker; Dine individuelle og personlige forhold, om du er i jobb og din kreditthistorie.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er årlig prosentvis sats.

Effektiv rente er avhengig av dine omstendigheter, størrelsen og varigheten av lånet. Utlåner vil bekrefte effektiv rente på lånet når det blir tilbudt til deg, og du kan da bestemme om du enten vil fortsette eller ikke.

Over hvor lang tid vil lånet bli nedbetalt?

Lånets løpetid vil variere avhengig av hvor mye utlåner vil tilby deg, og hvor mye du har råd å betale tilbake.

Kan jeg betale ned lånet tidlig?

Ta kontakt med lånetilbyderen din som kan gi deg mer informasjon om å betale ned lånet tidlig.

Vil det gjøre en forskjell på søknaden min hva jeg trenger pengene til?

Nei, du kan søke om lån for ethvert formål, inkludert gjeldskonsolidering, bil, ferie, bryllup, kosmetisk kirurgi, oppussing eller ethvert annet formål.

Hvordan får jeg pengene mine?

Pengene vil bli overført direkte inn på din bankkonto etter at du har signert låneavtalen. Dette tar vanligvis 24-48 timer etter at du har signert alle formalitetene.

Hvordan tar jeg kontakt med lånetilbyderen?

Når vi har mottatt søknaden din vil du få detaljer hvor du vil kunne finne kontaktinformasjon for lånetilbyder, adresse, telefonnummer og så videre.

Hvor lang tid vil det ta for å få en avgjørelse?

Det tar normalt noen timer, men av og til kan det ta fra 24-48 timer.

Hvorfor spør dere om min personlige informasjon?

For det meste, så spør vi etter din kontaktinformasjon, i tilfelle vi trenger å kontakte deg. Hvis du vil vite mer om hvordan vi bruker din informasjon, vennligst sjekk sidene for vilkår og personvern.