Få tilbud om forbrukslån på dagen

Det tar oss kun et øyeblikk å sammenlikne de tilgjengelige lånetilbudene, og du vil få tilbud om forbrukslån på dagen.


Det billigste tilbudet.
 • Lånebeløp
 • Nedbetalingstid
 • Avdrag
 • Renter
 • Eff. rente
 • Spesielle tilbud/rabatter

Hvordan låne penger?

Avgjør først hvor mye penger du har behov for og hvor lenge du ønsker å låne pengene. Fyll så ut skjemaet under og du vil motta detaljer som tar deg videre i prosessen umiddelbart.

Hvor lang tid tar det?

Vår nettside fungerer automatisk slik at du vil motta all informasjon, detaljer og tilbud i løpet av få sekunder etter at søknaden er sendt.

Hvordan fungerer det?

Umiddelbart etter at du har sendt inn skjemaet, vil vi sammenlikne de forskjellige lånetilbyderne og finne det beste, og billigste, tilbudet for deg.

Husk; vi beholder ikke informasjonen om din kreditthistorie.

Et lån på med en nedbetalingstid på

De billigste lånetilbudene blir valgt på grunnlag av lånebeløpet og nedbetalingstid. Hvis lånebeløpet og/eller periode blir forandret, vil tilbudene endres henholdsvis.

 • Tilbud
 • Ofte stilte spørsmål
*Eff. rente - Den årlige effektive prosentsatsen som beregnes uavhengig av om rabatt er brukt eller ikke.
*Få - Klikk på boksen for å motta disse tilbudene.


Få disse tilbudene

Hvis du ønsker å motta de ovennevnte tilbud, vennligst fyll ut dette korte skjemaet, slik at vi kan kontakte deg om nødvendig. Å fylle ut dette skjemaet forplikter deg ikke til noe, og dette er ikke en lånesøknad.

Vennligst fyll ut skjemaet ved å fylle ut de påfølgende opplysningene. Når du er ferdig med skjemaet, velg det foretrukne lånetilbudet, og klikk på NESTE-knappen.

Ved hake av godtar du at du er enig med reglene våre.

Ofte stilte spørsmål

Vil jeg bli kredittsjekket?

Ja, men ikke av Finsa.no. Lånegivere og leverandører av andre produkter som vi gir din informasjon til (med din tillatelse) vil foreta søk på kreditthistorikken din og via kredittinstitusjoner.

Vil jeg få det beløpet jeg spurte om?

Beløpet som en utlåner tilbyr deg er avhengig av hvor mye du har råd til å betale tilbake, hvis du er en huseier eller leietaker; Dine individuelle og personlige forhold, om du er i jobb og din kreditthistorie.

Hva er effektiv rente?

Effektiv rente er årlig prosentvis sats.

Effektiv rente er avhengig av dine omstendigheter, størrelsen og varigheten av lånet. Utlåner vil bekrefte effektiv rente på lånet når det blir tilbudt til deg, og du kan da bestemme om du enten vil fortsette eller ikke.

Over hvor lang tid vil lånet bli nedbetalt?

Lånets løpetid vil variere avhengig av hvor mye utlåner vil tilby deg, og hvor mye du har råd å betale tilbake.

Kan jeg betale ned lånet tidlig?

Ta kontakt med lånetilbyderen din som kan gi deg mer informasjon om å betale ned lånet tidlig.

Vil det gjøre en forskjell på søknaden min hva jeg trenger pengene til?

Nei, du kan søke om lån for ethvert formål, inkludert gjeldskonsolidering, bil, ferie, bryllup, kosmetisk kirurgi, oppussing eller ethvert annet formål.

Hvordan får jeg pengene mine?

Pengene vil bli overført direkte inn på din bankkonto etter at du har signert låneavtalen. Dette tar vanligvis 24-48 timer etter at du har signert alle formalitetene.

Hvordan tar jeg kontakt med lånetilbyderen?

Når vi har mottatt søknaden din vil du få detaljer hvor du vil kunne finne kontaktinformasjon for lånetilbyder, adresse, telefonnummer og så videre.

Hvor lang tid vil det ta for å få en avgjørelse?

Det tar normalt noen timer, men av og til kan det ta fra 24-48 timer.

Hvorfor spør dere om min personlige informasjon?

For det meste, så spør vi etter din kontaktinformasjon, i tilfelle vi trenger å kontakte deg. Hvis du vil vite mer om hvordan vi bruker din informasjon, vennligst sjekk sidene for vilkår og personvern.

 • Billigste lånesøk
  Lånesøket er strengt begrenset til kjente selskaper som har tjent kundenes tillitt og er i samsvar med alle våre krav.
 • Målet er å SPARE!
  Der konkurransen er høy, vinner forbrukeren alltid. Vi analyserer prispolitikken av låneselskapene, og finner de som tilbyr kundevennlige priser.
 • Ta lån ansvarlig
  Sørg for å alltid vurdere dine evner til å ta opp et lån, slik at lånet ikke blir en økonomisk byrde. Forbrukslån blir for det meste gitt for korte perioder. Derfor må du sørge for at du kan betalte tilbake lånet til kreditorene.
 • Gratis rådgivning via e-post
  Hvis du har noen spørsmål eller er i tvil når du velger lånetilbud, så kan du alltid kontakte oss, og vi vil gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Hvis du har noen spørsmål, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor og send oss din henvendelse.

Kontakt oss

Du kan kontakte oss ved å fylle ut skjemaet til høyre eller ved å sende oss en e-post på den adressen som er oppgitt nedenfor.

E-post:
info@finsa.no